Producatorul american de aplicatii software Oracle l-a numit in postul de director general al reprezentantei sale din Romania pe Sorin Mandrutescu, care a ocupat diferite functii in echipa manageriala a companiei, in locul lui Stefan Cojanu, care va dezvolta programe educationale in regiune.
"Romania este recunoscuta de analisti drept o piata cu o extraordinara dinamica de crestere, iar de catre Oracle drept o locatie de exceptie pentru talente regionale si locale. Incepand cu 1 februarie 2008, Sorin Mindrutescu a preluat rolul de director general al Oracle Romania, pentru a continua obiectivele de crestere stabilite de companie pentru Romania", a declarat vicepresedintele Oracle pentru Europa de Est si Comunitatea Statelor Independente (CSI).

Noul director general al Oracle Romania a detinut diferite functii de management atat la nivel de tara, cit si in regiunea Europei de Est, si face parte din echipa Oracle din 2001.

Grupul american este prezent in Romania din 1995. Subsidiara locala este controlata de Oracle East Central Europe Service BV (Olanda) in proportie de 99,9%.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri