Grupul german de inginerie Siemens planuieste restructurarea propriilor entitati nationale si reorganizarea operatiunilor internationale in 20 de centre regionale, a anuntat marti cotidianul german Die Welt, citat de Reuters.
Scopul este unirea mai multor operatiuni statale in centre reginale, precum combinarea activitatilor Siemens din Austria, Ungaria, Romania si Cehia intr-un grup est-european, a precizat cotidianul german, fara a cita surse.

Franta, Italia si Spania vor crea un alt centru regional in timp ce pietele mai mare precum Statele Unite ale Americii si Germania isi vor continua activitatea ca pana acum.

Die Welt a precizat ca directorul executiv al Siemens, Peter Loescher, va anunta noua structura la sfarsitul lunii, cand compania isi anunta rezultatele financiare, scrie Reuters.

Grupul german nu a putut fi contactat pentru a oferi detalii suplimentare.

Siemens, grup activ in peste 190 de state, se afla in plin proces de restructurare, cel mai mare din ultimii 20 de ani.

Loescher are drept obiectiv reducerea birocratiei si crearea unei companii mult mai suple, capabila de a ajunge din urma rivalii mult mai profitabili precum General Electric.

Directorul Siemens a redus numarul membrilor in consiliul de administratie si a regrupat cele 10 divizii principale ale companiei in trei segmente de baza - industrie, energie si sanatate.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri