Zapp l-a numit pe Arda Arkun in calitate de director de Marketing si pe Gunter Kegel in calitate de director de Vanzari, a anuntat compania.
Arda Arkun a detinut pozitia de Head of Business Development in Zapp Romania din 2003, timp in care echipa sa a avut rolul dezvoltare si implementare a strategiei de terminale mobile si de date. De asemenea Arda a avut un rol esential intr-o serie de proiecte cheie de genul: obtinerea finantarii de 94 milioane de dolari acordat de un consortiu de banci, castigarea licentei 3G etc.

Arda s-a alaturat echipei Zapp dupa o perioada de doi ani petrecuti la Inquam London, unde a fost de asemenea responsabil de partea de business development. inainte de a se alatura Zapp, Arda a detinut pozitia de analist pentru investitii al firmei J.P. Morgan in New York, rol in care a contribuit la realizarea a numeroase fuziunii si achizitii.

In noua sa calitate, Arda va coordona toate activitatile de marketing de la cercetare de piata, dezvoltare de produse si servicii pana la comunicare.

Gunter Kegel este la al doilea sau contract cu Zapp, fiind parte a echipei de management in perioada 2003-2005 cand a detinut tot pozitia de director de Vanzari. in ultimii trei ani, Gunter a fost consultant in tehnici si strategii de vanzari pentru diferiti operatori de telecomunicatii. Din pozitia de director de Vanzari, Gunter va superviza activitatile de vanzari din toate cele trei segmente: dealeri, magazine si vanzari directe.

Zapp a anuntat din ianuarie schimbari in echipa de management. Astfel, functia de director executiva fost ocupata de Chris Batalliard, care il inlocuieste pe Piermario Di Pietro ce va ramane totusi membru al Consiliului de Administratie la Telemobil.

"In urma acestor schimbari, prioritatile noastre nu se vor schimba, grupul Saudi Oger ramanand pe deplin dedicat dezvoltarii atat pentru actionari cat si pentru angajatii Zapp Romania si Zapp Portugalia" a spus presedintele Telemobil, Nadel Hariri.

Aceste schimbari urmeaza achizitiei a participatiei de 50% a Qualcomm Incorporated in Inquam Limited, companie care detine Telemobil, de catre grupul multinational Saudi Oger. Saudi Oger Ltd. este de asemenea actionarul principal al Oger Telecom, lider pe pietele in curs de dezvoltare. Zapp face parte dintr-un grup detinut de Qualcomm, lider pe piata produselor si serviciilor digitale mobile bazate pe tehnologia CDMA, si Omnia Holdings Ltd, fond de investitii din Orientul Mijlociu.

Dupa numirea noului director executiv, operatorul de telefonie mobila a anuntat ca Vicentiu Dragomir va conduce departamentul tehnic al companiei, ocupand functia de Chief Technology Officer (CTO). Potrivit unui comunicat de presa al companiei, incepand din 27 februarie 2008, Dragomir este responsabil cu dezvoltarea unei strategii clare si armonizate care sa permita companiei Zapp oferirea de servicii de telecomunicatii mobile avansate utilizatorilor din intreaga tara (...) Dragomir isi asuma rolul de CTO, dupa ce a detinut timp de mai multi ani pozitia de General Manager Network Operations tot in compania Zapp, in aceasta pozitie fiind insarcinat cu asigurarea functionalitatii retelei Telemobil in parmetrii proiectati si cu implementarea planurilor de dezvoltare a retelei.





Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri