Panos Makris, managerul care din 2010 este directorul comercial al Cosmote Romania, preia de la 1 decembrie functia de director executiv comercial si in cadrul Romtelecom, el raportandu-i lui Stefanos Theocharopoulos, directorul general al celor doua companii.

Din aceasta pozitie, Makris va fi responsabil de coordonarea tuturor initiativelor comerciale ale celor doua companii.

“Am incredere ca Panos va contribui la cresterea agilitatii noastre operationale si a capacitatii noastre de a obtine mai departe sinergii comerciale si rezultate spre beneficiul actionarilor si clientilor companiilor,” a spus Stefanos Theocharopoulos, director general al Romtelecom si Cosmote Romania.

Din februarie 2010, Makris este director comercial al Cosmote Romania, fiind responsabil de operatiunile Cosmote, Germanos, Sunlight si Zapp.

Inainte de prelua conducerea departamentului comercial al operatorului, Makris a lucrat timp de peste 17 ani in marketing si vanzari in companii multinationale precum Procter & Gamble, Vivartia (cea mai mare companie de produse alimentare din Grecia) si Nikas (pionier in industria alimentara greceasca, cu prezenta in Sud-Estul Europei).

Ultima functie detinuta inainte de a se alatura Cosmote a fost de managing director pentru operatiunile internationale ale Nikas, cu sediul in Bulgaria.

Makris este inginer, absolvent al Universitatii Politehnice din Atena.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Inca 1,3 miliarde de euro pe nota de plata a economiei de consum
Setari Cookie-uri