Cosmote Romania a lansat prima tableta sub brand propriu. Cosmote My Tab are un ecran de 9,7 inci, 3G HSPA si ruleaza pe un procesor Dual-Core de 1GHz si 512 MB memorie RAM.
"Vanzarile de tablete sunt in crestere, majoritatea fiind achizitionate cu un abonament de date, demonstrand ca romanii continua sa fie activi online si, de asemenea, interesati de continut video. De aceea, noua tableta are preinstalate doua dintre cele mai descarcate aplicatii – Dolce Mobile TV si web’n’walk”, a declarat Panos Makris, chief commercial officer Cosmote Romania.

Tableta 3G HSPA are un procesor Dual-Core de 1GHz si 512 MB memorie RAM, permitand apeluri de voce, SMS-uri si MMS-uri. Cosmote My Tab are o memorie interna de 4 GB care poate fi extinsa pana la 32 GB prin intermediul unui card microSD, o baterie de mare putere de 6000 mAh si un incarcator micro USB.

Cosmote My Tab are preinstalate aplicatiile Dolce Mobile TV si web’n’walk, astfel incat emisiunile TV si cele mai noi stiri sa fie mult mai usor de accesat si de vizionat, pe un ecran de 9,7 inci cu o rezolutie de 1024x768 pixeli.

Pachetul Cosmote My Tab, ce contine si husa, este disponibil la 1 leu cu abonamentul Connect XXL care, pentru 30 de euro/luna (TVA inclus) ofera 150 GB trafic de date inclus.

Clientii Cosmote care activeaza pentru prima data un abonament de Internet mobil pana pe 28 februarie 2013, pentru o perioada de 24 de luni, vor beneficia de un discount de 100% pentru primele doua luni de contract.

Tableta este disponibil si fara abonament, la pretul de 999 lei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri