Compania Hewlett Packard lanseaza pe piata romaneasca noi solutii de printare care au la baza tehnologia inkjet. Noua linie de produse include solutii deskjet pentru utilizatorii casnici si solutii officejet, multifunctionale special concepute pentru companiile mici si mijlocii.
In plus, gama HP de produse special create pentru imprimarea pozelor este acum imbogatita cu patru noi produse, dintre care patru sunt multifunctionale.

“HP acorda tehnologiei inkjet un loc aparte in cadrul proceselor sale de cercetare si dezvoltare, astfel incat produsele care au la baza aceasta tehnologie sa reprezinte o solutie eficienta si accesibila pentru utilizatori. Ne dorim ca imprimarea documentelor, a materialelor de marketing si a fotografiilor sa poata fi realizata de acasa sau intern in cazul companiilor, fara nici un rabat de la calitate,“ a declarat Tatiana Diamandopol, Consumer Market Manager, Inkjet and Web Systems, HP Romania.

Produsele HP deskjet si officejet, HP Deskjet D2560 Printer, HP Deskjet D4360 Printer, HP Deskjet F4280 All-in-One Series, HP Officejet J4580 All-in-One, pot imprima o gama intreaga de materiale de la proiecte zilnice, teme pentru acasa la imagini complexe, cu o viteza de aproximativ 30 de pagini cu negru si 22 color pe minut. Cu un pret accesibil, noile imprimante asigura o listare a documentelor la o calitate specifica imprimarii laser.

Atat solutiile deskjet cat si cele officejet beneficiaza de functii suplimentare cum ar fi indepartarea efectului de ochi rosii sau butonul de oprire rapida a unei comenzi pentru a preveni astfel listarea nedorita a documentelor. Totodata, designul compact transforma oricare dintre aceste produse intr-un element usor de integrat in orice birou.

Pentru a putea fi utilizate independent de un PC, produsele sunt prevazute cu displayuri si permit conectarea diferitelor carduri de memorie. Mai mult, HP Photosmart A636 Compact Photo Printer este echipat cu cel mai mare touchscreen (12 cm) creat de HP pentru un astfel de produs. Impreuna cu stylusul si tastatura virtuala, acesta permite realizarea unor proiecte deosebite sau chiar a unor cadouri personalizate fara ajutorul unui PC.

Pentru oricare dintre produsele celui mai de incredere brand de imprimante, utilizatorii pot alege cartusele de mare capacitate tripland astfel capacitatea de imprimare a produselor.

Noile solutii de printare nu permit doar scrierea direct pe CD-uri si DVD-uri, ci au capacitatea sa isi aleaga singure tipul si marimea hartiei pe care vor realiza imprimarea, in functie de caracteristicile imaginilor/documentelor.

Totodata, intreaga gama de produse HP se remarca si prin eficienta la nivelul consumului energetic. in plus, cartusele consumate pot fi reciclate prin intermediul programului HP Planet Partners.
Produsele sunt deja distribuite pe piata romaneasca si beneficiaza de garantie pentru o durata de un an.

Cea mai mare companie de IT, HP ofera produse pentru imprimare, computere personale, servicii IT, software precum si solutii menite sa simplifice experientele tehnologice pentru consumatorii finali si companii. HP a finalizat achizitia EDS pe 26 august 2008.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri