Utilizatorii Vodafone Campus si ai Ofertei Vodafone pentru Tineri pot trimite mesaje in reteaua Vodafone cu doar 1 eurocent, direct de pe computer
Vodafone Romania lanseaza YouthSMS, o noua oferta care aduce utilizatorilor Vodafone Campus si ai Ofertei Vodafone pentru Tineri tarife avantajoase pentru SMS-urile trimise de pe calculator, catre orice retea nationala.
Tariful pentru mesajele trimise catre reteaua Vodafone este de 1 Eurocent / mesaj (fara TVA), iar pentru mesajele catre alte retele, de 3 Eurocenti / mesaj (fara TVA).

Pentru a beneficia de noua oferta, utilizatorii trebuie sa se inregistreze pe site-ul www.youthSMS.ro, unde vor vizualiza mesaje promotionale ale partenerilor Vodafone. De asemenea, utilizatorii noului serviciu YouthSMS pot arhiva mesajele trimise si pot pastra contactele cel mai des folosite.

Noua oferta este disponibila pana pe 31 decembrie 2008 si permite clientilor sa trimita un numar de pana la 100 de SMS-uri zilnic.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri