Vodafone vine cu noi oferte pentru utilizatorii de cartele

Clientii de cartele preplatite Vodafone au acces la continut online si aplicatii pentru telefonul mobil cu extraoptiunile din portofoliul Total, cu trafic de internet inclus,informeaza compania .

Printre acestea se numara Shazam, prin intermediul careia utilizatorii pot recunoaste melodiile pe care le aud la radio, televizor sau in oras.

Pentru a avea acces la ea, clientii pot opta pentru extraoptiunea Total 5, care include 3000 de minute si SMS-uri in retea, 75 de minute si SMS-uri nationale si minute internationale, alaturi de 15 MB trafic de date inclus, pentru 5 Euro credit/luna. De asemenea, utilizatorii primesc de doua ori mai multe minute nationale si internationale si SMS-uri nationale pentru extraoptiunea Total 5, prin activarea extraoptiunii Plus, in valoare de 2 euro credit.

Cu 7 euro credit/luna, utilizatorii pot activa extraoptiunea Total 7, care include 3000 de minute si SMS-uri in retea, 100 de minute si SMS-uri nationale si minute internationale si trafic inclus de 100 MB.

Extraoptiunea Total 9, care include 3000 de minute si SMS-uri nationale, 125 minute si SMS-uri nationale si minute internationale, alaturi de 250 MB trafic inclus, poate fi activata pentru 9 Euro credit/luna.

In acelasi timp, clientii pot face cadouri prietenilor care folosesc serviciile prepaid Vodafone, printr-un SMS cu tarif normal, la numarul 722. Practic, utilzatorii trebuie sa trimita un SMS la numarul 722, cu un tarif normal, de 5 eurocenti credit, in care sa mentioneze numarul prietenului caruia vrea sa ii faca o surpriza.
Cadourile pot fi trimise si de catre abonatii Vodafone. La SMS-uri primite intr-o zi, de la prieteni diferiti, utilizatorii castiga castiga 10 MB trafic de internet, valabil 24 de ore. De asemenea, utilizatorii de cartele care primesc cinci mesaje in aceeasi zi, de la prieteni diferiti, primesc automat un euro credit.

Utilizatorii inscrisi in programul "Vodafone pentru Tineri", dedicat celor cu varste intre 14 si 26 de ani, primesc in continuare un trafic de date de 150 MB, pentru extraoptiunea Total 5, in valoare de 5 euro credit.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri