O aplicatie de recunoastere a vocii lansata de Google pentru telefonul iPhone si care permite utilizatorilor sa caute informatii cu ajutorul programului prezinta o fisura: nu intelege accentul britanic, potrivit editiei online a publicatiei Daily Telegraph.
Programul de ultima generatie, lansat cu mare pompa saptamana aceasta, permite utilizatorilor sa gaseasca, folosind motorul de cautare Google, programul cinematografelor si afiseaza pagini ce contin fisiere foto si informatii. De asemenea, aplicatia include si o facilitate de conversie valutara.

O demonstratie video de pe pagina de Internet a Google arata cum, la cererea inginerului american Mike LeBeau, in decurs de cateva secunde sunt afisate poze cu podul Golden Gate, informatii despre un calamar gigantic si programe de cinematograf, scrie Daily Telegraph.

Utilizatorii britanici de iPhone, care au instalat nerabdatori noua aplicatie, au ramas uimiti dupa ce programul a raspuns la cererile lor cu fragmente bizare de informatii nedorite, arata NewsIn.

Google, insa, atrage atentia ca "aplicatia este disponibila doar in engleza americana", conform publicatiei britanice.

"Am accent traditional din regiunea Kent, iar telefonul a reactionat ridicol. Am vrut sa aflu care este cea mai apropiata pizzerie, iar telefonul a afisat ceva despre vulcani, apoi am vrut sa aflu unde este cel mai apropiat bar si am fost indrumat spre o pagina de intalniri", spune un utilizator de 26 de ani din Marea Britanie, citat de publicatia britanica.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri