BitDefender estimeaza ca prezenta pe rafturile Carrefour va genera, pana la sfarsitul anului viitor, o crestere de minim 10% a numarului total de licente comercializate de compania producatoare de solutii de securitate, in piata de retail, potrivit unui comunicat al companiei.
“Modelul nostru de business este matur in prezent, prin urmare ne intereseaza mai mult sa imbunatatim canalele existente ca si stimularea intensiva a celor cu potential mai mare de crestere. Distribuitorii ne asigura o acoperire geografica optima, iar clientii lor, revanzatorii, beneficiaza in permanenta de stocuri, preturi competitive si consultanta de calitate. In plus, pentru clientii distribuitorilor nostri am dezvoltat un program de parteneriat in care avantajele cresc pe masura rezultatelor si implicarii”, a declarat Bogdan Lupu, Channel Manager Romania, BitDefender.

La nivel mondial, cifra de afaceri BitDefender s-a triplat in ultimii cinci ani, iar pe piata autohtona detine peste 40% din piata de antivirus. In acest moment, BitDefender Romania dezvolta parteneriate cu peste 500 de revanzatori in toata tara si sase distribuitori, iar peste 70% din cifra de afaceri este adusa de acest canal de vanzare.

BitDefender a incheiat recent un acord de parteneriat cu hypermarketul Carrefour, prin care gama de produse de securitate destinate segmentului consumer, suita BitDefender 2009, va fi disponibila in toate cele 18 magazine din tara.

"Acest parteneriat s-a realizat prin colaborarea cu RHS Company, unul dintre principalii distribuitori BitDefender pe piata autohtona. Pana la sfarsitul anului viitor se estimeaza ca prezenta pe rafturile Carrefour va genea o crestere de minim 10% a numarului total de licente comercializate de BitDefender in piata de retail", au declarat reprezentantii companiei.

BitDefender este producatorul uneia dintre cele mai rapide si eficiente linii de solutii de securitate a datelor atestate pe plan international, iar solutiile BitDefender sunt distribuite printr-o retea globala de parteneri (distribuitori si reselleri) in peste 100 de tari din intreaga lume.

RHS Company este furnizor de componente, accesorii si sisteme IT si isi propune sa asigure pietei romanesti acces facil la performanta si eficienta, oferind partenerilor sai o relatie puternica si de incredere, pe termen lung.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri