Microsoft Romania reevalueaza cresterea veniturilor la 20% pentru anul fiscal 2008-2009, dupa ce in septembrie estimase o crestere de 35%, a declarat general manager al Microsoft Romania, Calin Tatomir.
Potrivit lui Tatomir, nu se vor face disponibilizari in cadrul reprezentantei romanesti a companiei de software, iar fiecare licentiere va fi urmata de o reangajare.

"Nu se pune problema daca vom rezista acestei situatii economice dificile, ci cum sa gasim talentele care sunt acum in piata muncii, in domeniul IT. Sper ca in urmatorii ani sa ne dublam personalul, de la 267 angajati cati avem in prezent. In 2010 ne vom muta intr-un sediu mult mai mare", a declarat Tatomir, citat de NewsIn.

Potrivit managerului general al Microsoft Romania, prioritatea numarul unu a companiei este echipa, Tatomir sperand ca in sase luni sa formeze o echipa foarte matura.

De asemenea, si partenerii sunt o prioritate importanta, pentru ca foarte multi dintre acestia vor avea dificultati si chiar falimente, iar Microsoft doreste sa-i ajute. Clientii sunt si ei in atentia companiei, accentul fiind pus pe segmentul Dynamics si pe partea de consumer.

Pe partea de mobilitate,"am investit intr-un proiect de marketing, care presupune pozitionarea unor stand-uri in magazinele operatorilor de comunicatii mobile. Nu cred ca putem influenta piata foarte tare, dar aceste proiecte sunt un bun inceput", a adaugat Tatomir.

In Romania, Microsoft continua sa sprijine si programul "Unlimited Potential Community Technology Skills" prin extinderea colaborarii cu cele doua organizatii non-guvernamentale strategice "Education for Open Society (EOS)" si CIVITAS. Cele doua ONG-uri au trimis aplicatii pentru anul 2009 si au obtinut granturi a caror valoare este de 200.000 de dolari, mai exact 155.000 cash si 45.000 software.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri