BitDefender vine in intampinarea utilizatorilor interesati de malware si de problemele de securitate prin lansarea unui oras virtual, intitulat MalwareCity.
Obiectivul BitDefender este ca prin acest instrument sa contribuie la clarificarea mai multor notiuni de securitate IT&C, sa ofere informatii generale despre malware si sa lamureasca aspecte legate de amenintarile informatice.

Aflat deja in Topul celor 100 de site-uri inca nedescoperite alcatuit de PC Magazine, editia SUA, MalwareCity este considerat drept ''o resursa extraordinara de informatii despre malware, prezentate intr-o maniera de film-noir''. Cititorii pot afla detalii din domeniul securitatii informatice, pot verifica nivelul la zi al amenintarilor electronice sau pot consulta harta raspandirii diverselor specii de virusi.

Pe blogul MalwareCity, specialistii laboratoarelor BitDefender scriu despre cele mai recente experimente si descoperiri, oferind detalii despre activitatea lor legata de malware si de mediul amenintarilor informatice.

Cititorii pot gasi articole ce detaliaza istoria spamului, analize saptamanale ale ultimilor virusi, ''omleta cu spam'' – care ofera informatii despre continutul mesajelor de tip spam si metodologia de analiza utilizata de BitDefender, dar si cum sa-si dezinfecteze sistemele, eliminand anumite tipuri de virusi cu instrumente specifice.

Totodata, in MalwareCity se mai gasesc si cele mai noi alerte in materie de amenintari si virusi, precum si o istorie a diferitelor variante de malware existente, alaturi de articole despre aplicatii antivirus false sau botnets.

In plus, cititorii sunt incurajati sa se alature comunitatii care lupta impotriva amenintarilor informatice si sa participe direct la dezvoltarea continutului MalwareCity, prin trimiterea de articole sau materiale pe adresa contact@malwarecity.com.

Vizitatorii MalwareCity sunt sfatuiti sa verifice periodic nivelul de amenintare, precum si posibila aparitie a unor „zone fierbinti” pe harta ce detaliaza raspandirea diverselor specii de virusi.

MalwareCity.com pune la dispozitia cititorilor si un scaner on-line cu ajutorul caruia se poate verifica nivelul de securizare a sistemelor lor sau il pot integra in propriile pagini web, partajand astfel solutiile de securitate BitDefender cu prietenii si comunitatile din care fac parte.

MalwareCity.com este actualizat permanent, astfel incat BitDefender le recomanda cititorilor sa-l viziteze frecvent pentru ultimele noutati din industrie si cele mai recente articole de pe blog. Alte cai de informare sunt buletinul saptamanal, contul dezvoltat pe reteaua Twitter, www.twitter.com/malwarecity, si zona dedicata celor care doresc sa se implice si sa sustina proiectele MalwareCity.

MalwareCity.com este o initiativa dezvoltata de BitDefender pentru a veni in intampinarea comunitatii de solutii de securitate si o resursa gratuita pentru cei interesati de securitatea online.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri