Samsung Electronics a lansat pe piata romaneasca noua serie LED TV, din care estimeaza sa vanda, in urmatoarele doua luni, aproximativ 500 de unitati.
Noua gama de televizoare a fost livrata pe piata de aproximativ doua saptamani. Target-ul pe care si-l propune Samsung, in ceea ce priveste vanzarea de televizoare bazate pe noua tehnologie LED, este de 500 de unitati livrate in lunile mai - iunie, potrivit product manager-ului Samsung pe TV in Romania, Madalina Cotoanta.

Linia nou lansata pe baza tehnologiei LED high definition ofera o gama larga de televizoare, de la 32” la 55”, la preturi cuprinse intre 1.600 si 3.000 euro. Aceste televizoare folosesc tehnologia LED ca sursa primara, in loc de lampa fluorescenta cu catod rece (CCFL).

Televizoarele LED au un aspect slim si fac economii de energie. In plus, o varietate de caracteristici de top permite adaptarea acestor televizoare la cerintele consumatorilor, atunci cand vine vorba de filme, jocuri, show-uri TV si alte aplicatii multimedia.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri