Noua schema de bonusuri aduce beneficii mai mari la reincarcarea Cartelei Vodafone si bonus de 1 euro credit la fiecare 60 de minute de apeluri primite din alte retele, iar utilizatorii de Cartela Cosmote primesc cate 800 de minute si SMS-uri in retea si 60 de minute in afara retelei.
Clientii Cartelei Vodafone au la dispozitie o schema de bonificatie simpla, care include doua tipuri de bonusuri, pentru reincarcarea Cartelei Vodafone si, respectiv, pentru apelurile primite din alte retele.

Utilizatorii Cosmote noi, cat si cei existenti isi pot activa extraoptiunea care are un cost lunar de 4,5 euro si care le ofera cate 800 de minute si SMS-uri in retea, precum si 60 de minute nationale si internationale (catre retele fixe din Europa, si retele fixe si mobile din Statele Unite, Canada si Israel).

In plus, clientii Cartelei Vodafone pot participa la promotia speciala “Toata lumea castiga”, unde au sansa sa castige peste o mie de premii, plus premiul cel mare, un Audi Q5.

De cealalta parte, noua extraoptiune Cosmote se orienteaza catre toate categoriile de consumatori: prepaid, abonati si companii.

In plus, utilizatorii de Cartela Cosmote care doresc sa comunice inca si mai mult cu anumite numere, au la dispozitie o alta extraoptiune, care include 2.000 de minute in retea catre doua numere preferate, precum si cate 450 de minute si SMS-uri in retea si 60 de minute nationale si internationale (catre retele fixe din Europa, si retele fixe si mobile din Statele Unite, Canada si Israel).

Clientii Vodafone care incarca cu o valoare cuprinsa intre 4 si 6 euro Cartela Vodafone, vor primi 0,40 euro bonus, cei care reincarca cu valori intre 7 si 10 euro primesc 0,80 euro, iar cei care incarca cartela cu 11 - 15 euro vor primi 1,50 euro cadou.

De asemenea, utilizatorii care incarca intre 16 si 25 euro, 26 si 49, 50 si 99 sau intre 100 si 200 euro, vor primi bonus cate 3, 5, 10 si, respectiv, 20 euro. In functie de bonusul primit, perioada de valabilitate variaza intre 30 si 150 de zile.







Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri