Avenir Telecom Grup, unul dintre cei mai mari distribuitori europeni de produse si servicii de telecomunicatii, anunta numirea Rodicai Cazangiu in functia de director general al operatiunilor din Romania ale grupului.
Pe plan local, Avenir Telecom detine si opereaza 121 de magazine Internity, distribuitor exclusiv al Cosmote, si are o echipa de aproape 500 de angajati.

Rodica Cazangiu are o experienta de peste 25 ani in industria IT&C, printre angajatorii anteriori numarandu-se operatori globali de telefonie precum Telefonica si Orange. Ea a gestionat intreaga forta de vanzari si distributie la nivel national a companiei Orange Romania, avand astfel o cunoastere detaliata a pietei de telecomunicatii. Inainte de a fi numita director general al Avenir Telecom Romania, Rodica Cazangiu a activat in domeniul consultantei pentru management in aria vanzarilor si distributiei.

Rodica Cazangiu este licentiata a facultatii de Automatica si Calculatoare din cadrul Universitatii Politehnice Bucuresti. Ea vorbeste fluent engleza, franceza si spaniola.

Cu sediul central in Marsilia, Franta, Avenir Telecom este unul dintre cei mai mari distribuitori europeni de produse si servicii de telecom. Grupul opereaza peste 650 de magazine la nivel global, prin care sunt distribuite telefoane mobile, accesorii si servicii de telefonie mobila.

Avenir Telecom are peste 3.000 de angajati in sase tari: Franta, Marea Britanie, Spania, Portugalia, Romania si Bulgaria. Avenir Telecom este listat la Bursa din New York EURONEXT – compartiment B (Euronext Paris). Grupul a anuntat venituri de peste 712 milioane de euro si profit net de 3,8 milioane euro pentru anul fiscal 2008 – 2009, iar contributia operatiunilor din Romania a fost de 9% din totalul veniturilor.

Prezent in Romania din 1999, Avenir Telecom este in acest moment singurul retailer specializat de produse si servicii de telefonie mobila apartinand unui grup cu extindere internationala care actioneaza pe piata locala, detinand 121 de magazine sub marca Internity. Din 2006, Internity este distribuitor exclusiv al operatorului Cosmote. De asemenea, Avenir Telecom furnizeaza servicii si produse de telecomunicatii pentru segmentul corporate, avand o forta de vanzari dedicata acestui sector.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri