SAP Romania a demarat luna aceasta o colaborare cu compania ContentSpeed, prin intermediul caruia cele doua companii ofera impreuna o solutie pentru gestiunea integrata a proceselor de afaceri incluzand componenta de comert electronic. SAP Romania impreuna cu ContentSpeed ofera integrarea dintre solutiile SAP Business All-in-One si solutia de comert electronic ContentSpeed Shop Enterprise.
Pachetul final furnizeaza astfel o solutie completa, automatizata, care acopera intregul flux pornind de la preluarea comenzilor prin intermediul Internetului, planificare, depistarea sursei de aprovizionare, depozitare si vanzare. Preluarea comenzilor prin Internet si procesarea optima a acestora intr-un sistem complet integrat de management al afacerii, genereaza o crestere a veniturilor nete, precum si o reducere a costurilor operationale.

„Pachetul este perfect adaptat mediului de afaceri romanesc, optimizeaza procesele de afaceri prin integrarea magazinului online cu sistemul de management al resurselor companiei, ofera un retur rapid pe investitie si beneficii cuantificabile si vizibile in termen scurt, iar implementarea se realizeaza in numai 12-14 saptamani. Prima companie care beneficiaza deja de aceasta solutie completa este compania Tornado prin serviciul online Shop in Shop”, a declarat Pana Ioana, partner manager al SAP Romania.

Conform estimarilor, in primele patru luni ale anului tranzactiile cu cardul pe Internet au crescut cu 75% ca numar si cu 80% ca valoare. Pentru 2009 se preconizeaza o crestere cu pana la 50% a sumelor tranzactionate pe Internet cu cardul si o crestere a ponderii acestui sistem de plata in comertul electronic general de la 20% la 25%. Piata totala de comert electronic, ce include toate formele de plata, a fost anul trecut de aproximativ 240 milioane de euro.

SAP Business All-in-One este o solutie de gestiune a afacerii adaptata companiilor medii, care acopera o arie foarte larga de procese de afaceri si include functionalitati specifice industriei in care activeaza compania respectiva. Solutia asigura functionalitatile principale necesare oricarei companii precum: gestiunea financiara, gestiunea contabila, gestiunea mijloacelor fixe, aprovizionarea si gestiunea stocurilor, gestiunea si contabilitatea productiei, vanzari si distributie, servicii postvanzare, managementul centrelor de cost ingloband cele mai bune practici pentru afaceri, procese de afaceri preconfigurate si consultanta locala, pentru o implementare rapida.

Despre SAP


SAP este liderul mondial in furnizarea de solutii software pentru afaceri. Astazi, SAP are peste 43.400 de clienti in mai mult de 120 de tari. Aplicatiile SAP acopera o gama larga de solutii, de la cele proiectate pentru companii mici si mijlocii pana la suite de solutii pentru organizatii globale. Cu ajutorul platformei tehnologice de aplicatii si integrare SAP NetWeaver, aplicatiile software SAP permit companiilor din intreaga lume sa isi imbunatateasca relatiile cu clientii si partenerii, sa isi eficientizeze activitatea si sa obtina avantaje semnificative in cadrul intregii organizatii. Procesele cheie dintr-un numar variat de industrii sunt cuprinse in functionalitatile oferite de cele peste 27 de solutii adaptate pentru domenii de afaceri. Cu subsidiare in peste 50 de tari, compania este listata la burse precum Bursa din Frankfurt sau NYSE, cu simbolul “SAP”. (Mai multe informatii pe www.sap.com)

SAP Romania s-a infiintat in 2002, activitatea sa fiind concentrata pe vanzari si marketing precum si pe dezvoltarea versiunilor localizate ale solutiilor SAP. Cu o cota de piata de 25,2% in 2006 (conform IDC) si peste 200 de clienti in Romania, SAP este liderul pietei de solutii software pentru afaceri din Romania.

Despre ContentSpeed

ContentSpeed, companie cu capital integral romanesc, membra a grupului eAlliance, este lider de piata in ceea ce priveste implementarea solutiilor pentru vanzari online. Produsele ContentSpeed Shop si ContentSpeed Corporate genereaza rezultate rapide pentru clienti precum: Tornado Sistems, Ariston.com.ro, Salomon.ro, Indesit.com.ro, InkBroker.ro, Romstal-Leasing.ro sau Euro-Mall.ro. Pentru mai multe detalii vizitati www.contentspeed.ro


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri