Petr Sichrovsky, actualul Country General Manager al Xerox Cehia si Slovacia, va prelua functia sefia Xerox Romania si Republica Moldova incepand cu 1 august 2009.
Recent, Marius Persinaru, fostul Country General Manager al Xerox Romania si Republica Moldova, a fost avansat pe pozitia de Vice President, Operations, Developing Markets Operations (DMO) - East, asigurand si interimatul pentru pozitia de GM pentru operatiunile locale pana la intrarea in functie a lui Sichrovsky.

Petr s-a alaturat Xerox Cehia in aprilie 1997, in cadrul departamentului de vanzari. De atunci, Petr a detinut o serie de functii importante in companie, fiind numit Country GM al Xerox Cehia si Slovacia in februarie 2004. Patru ani mai tarziu, Petr Sichrovsky reusea performanta de a tripla dimensiunile organizatiei Xerox Cehia si Slovacia.

Pe intreaga durata a mandatului lui Petr, Xerox Cehia si Slovacia a obtinut cresteri continue ale cifrei de afaceri, in conditii de profitabilitate.

“Performantele financiare ale companiei pe care a condus-o Petr au continuat sa fie puternice inclusiv in prima jumatate a acestui an, intr-un context economic dificil”, anunta reprezentantii Xerox.

Functia de Country General Manager al Xerox Cehia si Slovacia va fi preluata de Libor Holik, actualmente Industry Business Manager in companie.

Realizarile lui Persinaru la Xerox Romania si Moldova. Ce urmeaza?


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri