SAS Grup, companie locala care furnizeaza sisteme profesionale pentru localizarea si monitorizarea vehiculelor prin GPS, a investit 500.000 euro pentru a infiinta o noua companie in Germania.
Business-ul SAS Grup din Germania este condus de catre Guenter Zeisel, care anterior a ocupat functia director de marketing si vanzari eRide Europe GmbH, sucursala companiei eRide Inc. din San Francisco, SUA, ce activeaza in domeniul circuitelor integrate pentru navigatie/ locatie GPS si sistemelor Assisted-GPS.

“Am inceput deja negocierile pentru realizarea retelei de distributie a solutiilor SAS Grup pe piata germana si discutiile decurg extrem de bine, partenerii respectivi fiind foarte increzatori in potentialul produselor noastre. De altfel, Romania este recunoscuta pentru capacitatea si inventivitatea in domeniul IT, iar Grupul SAS ocupa primul loc pe nisa sa din acest sector”, a declarat Guenter Zeisel.

SAS va patrunde pe piata germana cu un produs nou, care va fi lansat simultan si in Romania si va fi destinat atat firmelor, cat si persoanelor fizice.

Compania a fost infiintata in 2002, iar doi ani mai tarziu a lansat sistemul profesional de supraveghere din satelit a flotelor auto prin intermediul unei solutii AVL- Automatic Vehicle Location, in Romania solutia fiind cunoscuta sub numele de “sistem GPS”.

Solutia SAS Grup de monitorizare a flotelor auto este compusa din echipamentul de localizare CellSat – montat pe autovehicule, software de monitorizare, control si management al flotei auto, precum si hartile digitale vectoriale. SAS dezvolta atat echipamentele care se instaleaza pe vehicule, cat si solutiile software care realizeaza monitorizarea si controlul prin GPS.

Compania este partener oficial Orange pentru sisteme de monitorizare prin GPS.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri