Mio Technology, unul din principalii furnizori de dispozitive GPS, a obtinut o cota de 50% pe piata sistemelor de navigatie din Romania, de la inceputul anului si pana in prezent, arata un raport GfK.
Pentru acest an, Laura Samson, country director-ul Mio in Romania, estima o cota de piata egala cu cea avuta in 2008 pe piata locala, de 45%, si circa 35.000 de unitati GPS livrate.

Conform datelor prezentate de GfK, in prima jumatate a acestui an, frunizorul de sisteme de navigatie a avut o cota de 50% din piata.

“50% din valoarea pietei dispozitivelor GPS vandute local si pozitia de lider in segmentul dispozitivelor de navigatie din Romania sunt rezultate ale eforturilor Mio de a veni constant in intampinarea nevoilor utilizatorilor. Aceste rezultate inseamna cu atat mai mult pentru noi, cu cat ele au fost atinse in conditii economice extrem de dificile”, a declarat Samson.

Totodata, potrivit datelor celui mai recent raport GfK, Mio Technology a obtinut, in primul semestru al anului 2009, o cota de piata de 23% in Europa Centrala si de Est, mentinandu-si pozitia de lider.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri