Orange initiaza un amplu proiect de transformare a portofoliului de abonamente prin introducerea unui concept de segmentare a pietei, care va grupa abonamentele sub trei simboluri care definesc tipologii diferite de comunicare ale clientilor - Delfin, Pantera si Fluture.
“Am identificat oportunitatea unei schimbari structurale a ofertei de abonamente, care sa fie adaptata necesitatilor actuale de consum si de control al costurilor. Prin simplificarea planurilor tarifare si a modului de comunicare a ofertelor, clientii nostri vor putea identifica mai usor abonamentul potrivit”, a declarat Julien Ducarroz, director comercial servicii B2C (business to consumer), Orange Romania.

Abonamentele Delfin, Pantera si Fluture pot fi cumparate din Orange shop, din magazinele partenerilor si direct de pe Internet, din magazinul online Orange.

Sub simbolul Delfinului se regasesc abonamentele axate pe serviciile de voce, de unde clientii pot alege dintre cele 8 variante de abonamente, cu preturi intre 4 si 60 euro.

Abonamentele Pantera cuprind toata gama de servicii - voce, mesaje scrise si Internet mobil - si sunt disponibile in 6 variante si au preturi cuprinse intre 8 si 80 eur, iar cele Fluture se adreseaza clientilor care sunt atrasi de ofertele PrePay, dar isi doresc in acelasi timp beneficiile unui abonament.

Pe langa 100 de minute in retea si 5 MB pentru acces la Internet, cu 9 euro lunar, abonamentul Fluture ofera acces la optiunile PrePay. Clientii isi pot realimenta oricand contul prin modalitatile de reincarcare specifice cartelei PrePay si primesc bonusuri la reincarcare.

In oferta comerciala Orange vor ramane abonamentul de 3 euro si cel de familie, precum si abonamentele dedicate iPhone.
Lansarea noului portofoliu de abonamente este sustinuta de o campanie integrata de comunicare la TV, in presa scrisa, online, outdoor si in magazinele Orange.

Campania TV "Ce forma au dorintele tale?" este adaptata de agentia Publicis dupa o campanie realizata de Fallon pentru Orange Marea Britanie. Spotul TV, filmat in Buenos Aires, surprinde multimea de baloane care invadeaza orasul si care reprezinta noile abonamente Orange sub forma celor trei simboluri: Delfin, Pantera si Fluture. Post-productia a fost realizata in Romania si a vizat in special integrarea in spot a Fluturelui, un simbol specific ofertei locale.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri