De asemenea, acestia au acces la internet mobil si TV in Portalul Orange pe mobil nelimitat, timp de 6 luni.

Serviciul de muzica prin Deezer, inclus in abonamentele Pantera, poate fi accesat de pe telefonul mobil, printr-o aplicatie dedicata, compatibila cu sistemele de operare mobile iOS, Android, Windows Phone si BlackBerry OS si pe computer, prin intermediul unui cont. Clientii Orange au acces la peste 20 de milioane de melodii. Clientii pot asculta, organiza si partaja pe Facebook si Twitter melodii nelimitat, de pe orice dispozitiv mobil compatibil. Playlist-urile cu muzica pot fi descarcate pe telefon si ascultate si in mod offline.

Clientii care au alte abonamente Orange sau detin un abonament Pantera dar nu fac o prelungire contractuala cu doi ani in perioada promotiei au posibilitatea de a cumpara optiunea Deezer Premium + la 4,99 euro (TVA inclus). Optiunea le ofera acces la catalogul Deezer isi pot asculta muzica pe computer sau pe mobil, consumand din traficul de date inclus in abonament sau fiind tarifati in functie de traficul de date realizat. In curand optiunea va fi disponibila si pentru clientii Orange PrePay.

“Odata cu evolutia serviciilor de continut digital si a telefoanelor mobile compatibile a crescut si interesul utilizatorilor de a accesa aceste servicii pe mobil, astfel incat acum fac parte integranta din viata lor”, a declarat Julien Ducarroz, chief commercial officer business to consumer Orange Romania.

Citeste si:

Potrivit unui studiu asupra pietei digitale din Romania, derulat in perioada ianuarie-februarie 2012 pe un esantion reprezentativ pentru utilizatorii romani de internet, 9 din 10 romani chestionati declara ca muzica face parte din viata lor, in timp ce 8 din 10 tineri asculta muzica in timp ce se deplaseaza sau sunt ocupati si cu alte activitati. Pentru 9 din 10 utilizatori este esential ca serviciul sa fie simplu de utilizat si sa ofere calitate audio HD.

“ Deezer are deja o prezenta puternica in Romania, datorita echipei editoriale care cauta si recomanda cei mai talentati artisti din regiune. Acest parteneriat se adauga colaborarilor de succes cu Orange in Franta, Marea Britanie, Polonia, Mauritius si Coasta de Fildes”, a declarat Axel Dauchez, CEO Deezer.

Deezer este utilizat de peste 26 de milioane de persoane din 160 de tari. Are 2 milioane de abonati si peste 100 de milioane de playlisturi ce pot fi partajate. Serviciul ofera acces la un catalog cu 20 de milioane de piese, accesibil pe smartphone, laptop, tableta, echipamente audio acasa, in masina sau pe PC.

Sursa foto:
Deezer