Astfel, clientii care aleg Cangur 20 sau Pantera 33 vor beneficia de trafic nelimitat pentru serviciul Deezer, acces gratuit si nelimitat la peste 20 milioane de melodii din catalogul aplicatiei, dar si de minute nationale, internationale, SMS-uri si trafic pe mobil, incluse in abonament.

Mai mult, clientii pot achizitiona smartphone-uri la preturi speciale. Daca aleg telefoane din gama proprie Orange, cu abonamentul Cangur 20 telefonul Orange Nivo este disponibil la 1 euro, iar cu Pantera 33 telefonul Orange San Remo are acelasi pret special de 1 euro.

De asemenea, cei ce aleg unul din cele doua abonamente si isi activeaza contul Deezer pana pe 14 iunie pot castiga un set de casti Beats Solo HD pe saptamana sau marele premiu - una din cele doua excursii la Londra, cu acces pentru castigator si un insotitor la concertul lui Robbie Williams, de pe 29 iunie 2013.

Citeste si:

Serviciul Deezer este disponibil in 180 de tari si este folosit, in prezent, de peste 30 de milioane de utilizatori din intreaga lume. Parteneriatul cu Orange este dezvoltat in mai multe tari, printre care si Franta si Marea Britanie.

Deezer este accesibil atat pe calculator, cat si pe mobil, prin aplicatii dedicate.

Vodafone, concurentul direct al Orange, are contracte similare, oferind insa muzica prin Zonga, aplicatie autohtona construita de Trilulilu.ro.