Eugene Kaspersky, cofondatorul Kaspersky Lab, al patrulea producator de securitate informatica la nivel mondial, este multumit de operatiunile locale ale companiei, care anul acesta va inregistra o cota de aproximativ 25% din piata locala de profil estimata in acesta an la aproximativ 10 milioane de euro.

“Aceasta este viata si competitia pe piata. Dar sunt fericit cu aceste cifre mai ales ca este un mediu foarte dinamic”, a declarat pentru Wall-Street, Eugene Kaspersky, cofondator si directorul executiv al companiei ruse Kaspersky, in cadrul conferintei “World Wild West” organizate de Ziarul Financiar si Kasperksy Lab Romania.

El a adaugat ca cele mai importante piete europene din punct de vedere al veniturilor pentru Kaspersky Lab sunt Germania, Franta si Marea Britanie, in timp ce in privinta utilizatorilor, cele mai mai mari piete la nivel global sunt Germania, Rusia si Statele Unite.

“Crestem, nu la fel ca in anii anteriori, dar procentele de crestere sunt inca de doua cifre, angajam oameni si investim”, a mai spus Kaspersky, care conduce o echipa de aproximativ 1.500 de oameni in toata lumea.

Pentru ca economia internationala nu este favorabila, managerul a afirmat, in cadrul conferintei, ca inca nu se grabeste sa listeze compania la bursa.

“Deocamdata, nu este cea mai buna perioada, avand in vedere mediul economic mondial, si atata timp cat compania este stabila din punct de vedere financiar si este profitabila, nu avem motiv sa ne grabim”.

Citeste si Kaspersky isi reevalueaza cota de piata pentru acest an, la 20 - 25%

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri