Netopia Sistem, furnizor de solutii de SMS marketing, isi propune sa castige o cota de piata de 30 % in urmatoarele 12 luni, ulterior urmarind sa creasca organic impreuna cu piata.
“Avand in vedere experienta pe care o avem in domeniul platilor si oferta pe care o furnizam clientilor nostri, ne propunem sa castigam o cota de piata de 30% in urmatoarele 12 luni, ulterior urmand sa crestem organic impreuna cu piata”, a declarat Antonio Eram, fondator si CEO al Netopia Sistem.

Netopia Sistem SRL a fost infiintata in 2003 si este leader de piata in SMS Marketing si tranzactii prin SMS prin serviciile sale web2sms si mobilpay. Compania, in parteneriat cu GarantiBank, a lansat serviciul de plata prin card de debit sau credit care propune atat clientilor, cat si comerciantilor, o abordare diferita a comertului electronic.

Acesta este un nou pas care sustine strategia de dezvoltare si diferentiere a Netopia Sistem pe piata de tranzactii electronice, dupa lansarea in septembrie 2006 a serviciului mobilpay de plati electronice prin SMS.

“Ne dorim ca prin extinderea portofoliului de servicii, sa ne intarim pozitia de lider in tranzactii electronice si de sustinator al industriei online si al comertului electronic din Romania. Suntem in permanenta preocupati de extinderea si imbunatatirea ofertei de servicii”, a mai spus Eram.

Pentru comercianti, Netopia Sistem vine cu o oferta care va impulsiona industria online si comertul electronic - "practic orice comerciant din Romania va putea sa ofere clientilor lor un sistem de plata electronica", adauga CEO-ul Netopia.

In plus, prin parteneriatul cu GarantiBank, mobilpay ofera comerciantilor sai solutia de plata in rate pentru cumparatori prin magazinele online.

Comerciantii vor avea la dispozitie un comision unic de tranzactionare si vor putea alege intre trei variante pentru perioada de plata, care este cuprinsa intre minim 3 si maxim 30 zile de la efectuarea tranzactiei.

“Am adoptat politica celui mai mic comision, unic, indiferent de volumul de tranzactionare, deoarece suntem constienti ca un serviciu tert nu are ce cauta in stabilirea politicii de pret a unei companii, asa cum se intampla in prezent. Diferentierile pe baza volumului sau a diverselor relatii contractuale sunt nesanatoase si au condus la o rata de adoptie extrem de scazuta a acestei metode de plata in randul comerciantilor”, a explicat fondatorul companiei.

mobilpay asigura in acest moment tranzactionarea prin SMS a peste 2.500 de produse si servicii, fiind prezent in peste 500 de site-uri care genereaza 300.000 de tranzactii efective in fiecare luna, acoperind astfel peste 80% din totalul tranzactiilor prin SMS din Romania.

In 2007, Netopia Sistem a trimis 3,6 milioane mesaje SMS, iar in 2008 a transmis 15 milioane. Pana la 31 august 2009, au fost transmise peste 20 milioane de mesaje SMS.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri