Entersoft Romania, filiala companiei grecesti Entersoft, unul dintre partenerii Microsoft care s-a lansat pe piata locala in octombrie 2008, dar a inceput activitatea comerciala anul acesta, va inregistra in 2009 afaceri de 300.000 de euro, pentru anul viitor conducerea firmei sperand la trecerea pe profit.
Compania Entersoft Romania, furnizor de solutii ERP (enterprise resource planning - planificarea resurselor intreprinderii), CRM (customer relationship management - managementul relatiei cu clientii) si e-commerce (comert electronic) pentru companiile mici si mijlocii si segmentul enterprise, mizeaza in acest an pe afaceri de 300.000 de euro, sperand ca in 2010 sa treaca pe profit, dupa cum declara Cristi Cozic, directorul de vanzari al firmei.

In prezent, compania are patru clienti (Best Distribution, Stera Industry, Target International, X-Tronic Sistem) si patru parteneri, printre care si Microsoft, in 2010 managerul Entersoft dorind sa adauge cel putin inca doua firme partenere.

„Anul acesta nu am mers la clienti cu bugete de IT peste 200.000 de euro. Suntem in discutii pentru 2010, anul acesta era greu sa incepi discutiile cu un client de peste 200.000 de euro, cand noi mai aveam lucruri de finalizat", a spus Cozic, despre clientii firmei lansate in octombrie 2008 si care acum are sase angajati.

Piata de Enterprise Resource Planning (ERP) va scadea in acest an la 97,9 milioane de euro, cu aproximativ 22,7 milioane de euro mai putin fata de 2008, cand a avut o valoare in jurul a 120,6 milioane de euro, potrivit companiei de consultanta Pierre Audoin Consultants (PAC).

Potrivit studiului PAC, cei mai importanti jucatori pe piata de solutii ERP sunt SAP, cu o cota de 24%, Oracle (15%), Totalsoft, Siveco si Wizrom.

Entersoft este filiala companiei Entersoft Grecia, firma infiintata in 2002, care mai are filiale in Cipru si Bulgaria si care anul acesta va rula afaceri de 10 milioane de euro, fata de aproximativ 7 milioane de euro in 2008.

Criza furnizorilor de soft: "Este jale"

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri