Orange, liderul pietei de telecomunicatii mobile din Romania a lansat serviciile Orange WebShop si Orange WebCare, oferind clientilor o experienta inedita prin posibilitatea de a cumpara produse online si a-si administra propriul cont direct prin internet.
Constient de rolul din ce in ce mai important pe care internetul il are in viata fiecaruia, Orange ofera in premiera pe piata romaneasca de telecomunicatii serviciul Orange WebShop prin care clientii au acces rapid si facil la produsele Orange avand posibilitatea de a cumpara online telefoane, accesorii, produse promotionale sau produse PrePay. Serviciul este disponibil abonatilor Orange, utilizatorilor PrePay, dar si celor care nu au ales inca serviciile Orange. Abonatii Orange pot beneficia online de avantajele programului Orange Thank You, intrucat prin Orange WebShop se pot plati cu puncte Thank You, integral sau partial, produsele cumparate.

Orange doreste sa ofere clientilor un serviciu de asistenta cat mai usor accesibil si de cea mai buna calitate. Astfel, mentinand promisiunea de a fi inovativi si dinamici, dupa lansarea in 2004 a serviciului Self Care, Orange dezvolta in continuare aceste aplicatii si ofera acum clientilor sai serviciul Orange WebCare, o alternativa online la Serviciul Clienti Orange. Prin Orange WebCare abonatii au posibilitatea sa-si administreze singuri contul, isi pot modifica oricand planul tarifar, pot sa-si activeze optiunile de care au nevoie (voce, mesaje scrise, mesaje multimedia, date mobile), pot reincarca un cont PrePay, pot afla informatii despre factura, costurile suplimentare sau pot plati abonamentul si optiunile activate cu punctele Thank You acumulate. Utilizatorii cartelelor Orange Prepay isi pot schimba planul tarifar si pot afla informatii despre creditul disponibil.

Serviciile pot fi accesate gratuit de pe www.orange.ro , sectiunile WebShop si WebCare sau folosind link-ul www.orange.ro/webshop, respectiv www.orange.ro/webcare. Inregistrarea clientilor Orange se face pe baza unei parole unice care se obtine prin trimiterea unui mesaj scris gratuit la numarul 488. Pentru a folosi toate functionalitatile noilor servicii, abonatii Orange au nevoie si de parola Orange Thank You. Dupa inregistrare, clientul isi stabileste numele de utilizator si parola cu care poate accesa serviciile oricand doreste. Numele si parola alese de utilizatorul aplicatiei vor fi pastrate de catre Orange Romania timp de 6 luni de la ultima inregistrare a clientului in sistem. Utilizatorii de internet care nu au ales inca serviciile Orange, se pot inregistra in aplicatie doar cu adresa de e-mail, pe baza unei parole de unica folosinta cu care pot cumpara produse din Orange WebShop.

Richard Moat, Director Executiv Orange Romana declara: Cu Orange WebCare, Orange Orange WebShop si SelfCare, clientii Orange economisesc timp, pot sa afle informatiile referitoare la contul lor simplu si rapid sau pot cumpara un telefon fara sa mearga la magazin, acesta fiind livrat prin curier. Clientii au acces la Orange WebShop si Orange WebCare gratuit, 7 zile pe saptamana, 24 de ore din 24, astfel incat oricand au nevoie, in orice loc si in orice situatie pot modifica cum si cand doresc serviciile pe care le folosesc si pot achizitiona produse Orange.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri