Cosmote Romania, al treia companie pe piata locala de telefonie mobila, a lansat un portofoliu de abonamente cu noua planuri tarifare, acesta continand si o oferta speciala pentru cei care vor sa-si schimbe reteaua. Cosmote este operatorul care a atras si cele mai multe numere portate pe segmentul de servicii mobile.
Portofoliul de abonamente Cosmote Real Option include intre 125 – 2.600 de minute nationale si internationale (catre retele de telefonie fixa din Europa si retele de telefonie fixa si mobila din Israel, Canada si USA), precum si minute si mesaje nelimitate in retea, costurile variind intre 6,72 de euro si 137 de euro, fara TVA.

Abonamentele din portofoliul anterior, Cosmote Full Option Plus pot fi activate pana la 16 noiembrie.

“Obiectivul nostru este sa aducem utilizatorilor si mai multe beneficii, dar sa mentinem costurile accesibile in acelasi timp”, a declarat Gabriel Ionita, Senior Product & Services Development Manager Cosmote Romania despre oferta lansata astazi.

Clientii care doresc sa isi porteze numerele in reteaua Cosmote vor beneficia de o oferta speciala, operatorul dorind sa isi majoreze numarul de abonati de 1,32 milioane de persoane din cei 6,59 milioane de utilizatori, conform raportului financiar pe trimestrul al treilea al OTE, grupul grec care controleaza compania.

Potrivit datelor Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM), Cosmote a fost compania care a atras cele mai multe portari pe segmentul de telefonie mobila cu 38.024 dintre cele 105.745 de numere portate dupa primul an de portabilitate.

Astfel, cei care se aboneaza pe doi ani vor primi in primul an bonusuri lunare cu minute nationale si internationale, precum si minute si mesaje in retea.

De asemenea, utilizatorii mai pot primi intre 100 si 1.000 de minute nationale si internationale si pana la 1.500 de minute si SMS-uri in retea, in functie de planul tarifar ales.

Cei care nu doresc sa beneficieze de telefonul mobil inclus in oferta pentru un nou abonament, pot primi mai multe minute nationale, al caror numar variaza in functie de planul tarifar ales.

In primele noua luni ale acestui an Cosmote si-a marit veniturile cu 52,6% la 310.4 milioane de euro de la 203.4 milioane de euro in septembrie 2008 ca urmare a majorarii numarului de clienti de la 5,24 milioane de utilizatori in toamna anului trecut la 6,59 in septembrie 2009.

Intre lunile iulie si septembrie ale acestui an, veniturile Cosmote au fost de 107,4 milioane de euro, mai mult cu 24% fata de aceeasi perioada a anului trecut, cand veniturile operatorului au fost de 86,6 milioane de euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri