Magazinul online de cadouri premium Cadouri-originale.ro va ofera cel mai bun raport pret-calitate pentru o gama larga de cadouri corporate de cea mai buna calitate.
In contextul economic de astazi este esential pentru orice companie sa isi pastreze clientii si partenerii cat mai multumiti pentru a nu risca sa ii piarda. In prezent, concurenta este extrem de acerba in orice domeniu, majoritatea firmelor crescand bugetele departamentelor de Vanzari, scazand in acelasi timp tarifele si preturile la serviciile si bunurile oferite.

In aceasta situatie de criza financiara, orice solutie de intarire a increderii intr-o companie si orice mijloc de apropiere fata de managementul companiilor partenere este binevenita.

Cadourile de Craciun oferite companiilor partenere pot fi solutia ideala pentru crearea unei imagini de soliditate si pot pune bazele pentru un parteneriat pe termen lung bazat pe incredere si prietenie.

Magazinul online de cadouri premium www.cadouri-originale.ro are cele mai bune si mai variate oferte de cadouri corporate, ce pot fi oferite oricarei persoane dintr-o companie, de la top management pana la oricare alt angajat.

Cadouri-originale.ro recomanda pentru top management Cutiile de vin deluxe, cu accesorii din inox, alaturi de o sticla de vin deosebita. De asemenea, in orice situatie, un Cos de bunatati cu mai mult de 15 produse de cea mai buna calitate ar incanta pe oricine.

Pentru middle management, Cadouri-originale.ro recomanda Casetele de vin cu una sau doua sticle de vin foarte bun, la preturi extrem de rezonabile.

Daca doriti sa impresionati orice doamna, Cadouri-originale.ro va recomanda un set de bijuterii confectionate manual care contin cristale CRYSTALLIZED™ - Swarovski Elements, ambalat in cel mai elegant ambalaj din catifea neagra.

Magazinul online de cadouri premium www.Cadouri-originale.ro face parte din grupul de magazine apartinand companiei SC Concept Management & Consulting SRL, alaturi de www.gentidelux.ro, www.lenjeriedelux.ro si www.bijuterii-originale.ro.

Magazinul de cadouri Cadouri-originale.ro s-a infiintat in anul 2007 si a avut pana in prezent peste 700 de comenzi.

De ce sa alegeti cadourile prin Cadouri-originale.ro? Fiindca va oferim urmatoarele facilitati:

- Toate produsele prezentate sunt in stoc;
- Livrarea este gratuita;
- Produsele sunt livrate in aceeasi zi in Bucuresti si a doua zi in tara;
- Toate cadourile sunt amabalate in cutii de lux;
- Garantam calitatea tuturor produselor si ne obligam sa inlocuim orice produs care nu indeplineste criteriile de calitate ale clientilor nostri.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri