Romtelecom, cel mai mare operator de telefonie fixa de pe piata locala, va oferi producatorului de electricitate Hidroelectrica servicii de telefonie si internet, contract de 11,9 milioane le (2,81 mil euro), fara TVA, potrivit unui anunt de atribuire de pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice.
Romtelecom va oferi cele doua servicii pentru sediul central al SC Hidroelectrica, dar si pentru sucursalele hidrocentrale. Criteriul de atribuire a fost cea mai buna oferta din punct de vedere economic, scrie NewsIn.

Estimarea initiala a valorii contractului a fost de 13,4 mil lei (3,18 mil euro), fara TVA si s-a ajuns la o valoare totala finala a contractului de 11,9 mil lei (2,81 mil euro) fara TVA.

Potrivit ultimului raport financiar al OTE, actionarul majoritar al Romtelecom, in primele noua luni ale anului veniturile operatorului au scazut cu 7,2% comparativ cu perioada similara din 2009, la 609,4 milioane euro, din cauza scaderii cu 15% a incasarilor pe segmentul voce.

Hidroelectrica este cel mai mare producator de energie electrica si servicii tehnologice de sistem din Romania.

Compania cu peste 5.000 angajati a avut la noua luni, o cifra de afaceri de aproximativ 1,86 miliarde lei, in usoara crestere fata de cifra de afaceri realizata in perioada similara din anul 2008, de circa 1,77 miliarde lei.

In ceea ce priveste profitul net, acesta a scazut de aproape trei ori, de la 235,55 milione lei, in primele noua luni din 2008, la 84,1 milioane lei, in primele noua luni din acest an.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri