Orange si Research In Motion (RIM), producatorul canadian al telefoanelor BlackBerry lanseaza pe piata locala modelul BlackBerryBold 9700 cu o oferta speciala pentru clientii online, anunta Orange.
BlackBerry Bold 9700 va costa intre 299 de euro si 419 euro (cu TVA inclus), in functie de abonamentul Orange ales.

De la lansarea din 13 ianuarie, telefonul va fi disponibil pentru o saptamana numai in magazinul online al operatorului, iar dupa aceasta perioada promotionala dedicata clientilor online, smartphone-ul va putea fi achizitionat din toate magazinele companiei.

Clientii care achizitioneaza telefonul impreuna cu un abonament de voce Orange de minimum 12 euro vor primi o reducere de 50% din pretul optiunii BlackBerry de 39 euro (care include lunar 100 MB pentru trafic de date in tara si 15MB pentru utilizarea in roaming) pentru toata perioada contractului.

BlackBerry Bold 9700 ofera functionalitate si caracteristici cu suport pentru retelele 3G HSDPA din intreaga lume, procesor de 624 MHz), memorie Flash de 256 MB, GPS si Wi-Fi incorporate, camera foto de 3,2MP.

Orange, este cel mai mare operator de telefonie mobila pe piata locala cu venituri in primele noua luni ale anului trecut de 800 milioane euro, mai mici cu 18,1% fata de cele 977 milioane euro obtinute intre ianuarie si septembrie 2008.

Research In Motion este lider mondial in proiectarea, fabricarea si vanzarea solutiilor wireless (fara fir) inovative pentru piata globala a comunicatiilor mobile.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri