Lateral Romania, furnizor de software care activeaza pe piata de job-uri, a cumparat CeeVee.com, o platforma lansata in iunie 2008, care ajuta la crearea CV-urilor online, anunta cele doua companii.
“Dupa anumeroase intalniri cu cei de la Lateral despre o colaborare, am fost foarte impresionati de viteza lor de lucru, cat si de intelegerea afacerii noastre. Astfel, ceea ce initial trebuia sa fie un parteneriat, a devenit in scurt timp o achizitie. Echipa Wilkins Lee Creative va asista la procesul de tranzitie si va continua sa ofere consultanta si pe viitor”, a declarat Lee Wilkins, director general Wilkins Lee Creative.

“Aceasta achizitie era elementul lipsa din gama noastra de produse adresate pietei locurilor de munca. De cand am dezvoltat www.jobjob.ro, am simtit nevoia unui mod eficient care sa permita utilizatorilor nostri sa creeze si sa distribuie CV-uri catre companii sub o forma standardizata. Prin aceasta achizitie, utilizatorii CeeVee au acces la oferte de locuri de munca targetate, iar partenerii nostri si comunitatea open-source la si mai multe servicii sub o forma standardizat”, a afirmat Filip Chereches-Tosa, partener Lateral Romania.

CeeVee.com a fost fondat in iunie 2008 in Bucuresti si isi propunea sa creeze o platforma online care sa stocheze CV-uri online. In septembrie 2008, CeeVee.com a fost lansat in private beta, iar in iunie anul trecut CeeVee.com s-a lansat in beta pentru publicul larg.

Wilkins Lee Creative este o companie marketing digital fondata de Lee Wilkins, un antreprenor cu experienta de peste 10 ani in online.

Pana acum agentia a lucrat cu companii precum Diageo (Smirnoff, Johnny Walker F1), IBM, Podcast.com, Pageflakes.com, XING, Seesmic, Wonga si Accent Travel & Events.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri