Echipamentele din gama lifestyle au reprezentat 25% din numarul total al telefoanelor mobile vandute in decembrie 2009 de Vodafone, al doilea jucator al pietei locale de telefonie mobila.
Terminalele din gama lifestyle, de obicei cu touch-screen si un design modern, au inceput sa atraga tot mai multi utilizatori. In ultima luna a anului trecut, din numarul total de telefoane mobile vandute de catre Vodafone, Romania, circa un sfert au facut parte din gama lifestyle.

"Printre cerintele consumatorilor romani in materie de telefoane mobile se numara camera foto, design-ul placut, mp3 player-ul si cardul de memorie. De asemenea, in privinta experientei aduse de Internet, consumatorii doresc o conectivitate rapida, acces rapid la e-mail", a declarat Karsten Wildberger, director comerical al diviziei de consumatori Vodafone Romania.

Operatorul telecom Vodafone are un portofoliu de peste 60 de telefoane mobile in intreaga retea de retail.

Vanzarile de telefoane mobile in anul 2009 au ajuns la aproximativ 5 milioane de exemplare fata de 2008, spune Andrei Oltei, manager terminale in cadrul Vodafone Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri