Vodafone Romania, al doilea operator de telefonie mobila pe piata locala, va oferi servicii de telefonie si transmisii de date pentru 1,14 milioane de lei cu TVA (277.000 de euro la cursul de 4,1252 lei/euro din 25 ianuarie) pentru Compania Nationala a Uraniului, potrivit site-ului e-licitatie.ro.
La licitatie a mai participat o companie, iar oferta alesa a fost cea mai buna in privinta costurilor. Vodafone va oferi serviciile pentru sediul din Bucuresti al institutiei.

De curand, operatorul a mai incheiat doua contracte de 3,14 milioane de lei cu TVA (760.000 de euro) cu Administratia Romana a Serviciilor de Trafic Aerian, Romatsa.

In primul semestru al anului fiscal 2009-2010 (aprilie - septembrie 2009), Vodafone Romania a inregistrat venituri de 486 milioane de euro, in scadere cu 20,9% fata de aceeasi perioada din 2008, cand compania a avut venituri de 615 milioane de euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri