Panos Makris a fost numit director comercial al Cosmote Romania. El va coordona diviziile de Vanzari si Relatii cu Clientii, Marketing si Comunicare si Distributie.
Venirea lui Makris nu implica plecarea actualului director de marketing, Costas Kapetanopoulus, si nici a unui alt manager din conducerea Cosmote, au declarat pentru Wall-Street oficialii companiei. Pozitia de director comercial a fost nou creata in cadrul Cosmote.

Panos Makris are peste 17 ani de experienta in marketing si vanzari, castigata in companii multinationale precum Procter & Gamble, Vivartia (cea mai mare companie de produse alimentare din Grecia) si Nikas (pionier in industria alimentara greceasca, cu prezenta in Sud-Estul Europei). Inainte de a se altura Cosmote Romania, Makris a fost Managing Director pentru operatiunile internationale ale Nikas, cu sediul in Bulgaria.

Makris este inginer, absolvent al Universitatii Politehnice din Atena.

Cosmote este al treilea operator de telefonie mobila pe piata locala. Este detinut de grupul grec OTE. La sfarsitul lui septembrie anul trecut Cosmote a avut venituri de 310,4 milioane de euro fata de 203,4 milioane de euro la finalul lui septembrie 2008 ca urmare a majorarii numarului de clienti de la 5,24 milioane de utilizatori in toamna 2008 la 6,59 milioane in septembrie 2009.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri