Hostway Romania, filiala locala a unuia dintre cele mai mari grupuri globale de servicii de gazduire web, inregistrare domenii, colocare si hosting va oferi servicii de gazduire pentru eMAG, cel mai mare retailer online de IT&C, cu afaceri estimate de 66 milioane de euro in 2009 si de peste 70 de milioane de euro in 2008.

Hostway pune la dispozitia eMAG servere dedicate bazate pe tehnologie Intel Nehalem, baze de date, storage, climatizare si alimentare electrica, iar conectivitatea la internet se va realiza prin 15 furnizori de internet din tara.

“Ne dorim sincer sa le oferim cel mai bun serviciu de gazduire din Romania. Este vorba despre un business al carui core sunt vanzarile online, deci orice problema de hosting ar atrage pierderi mari clientului nostru”, a declarat Flaviu Radulescu (foto), director general al Hostway Romania, companie care a avut anul trecut afaceri de 920.000 de euro, fata de in jur de 860.000 de euro in 2008.

Managerul Hostway declara
pentru Wall-Street la inceputul lui februarie ca a inceput sa lucreze de curand cu unul dintre cei mai mari retaileri IT online.

Printre cei mai mari clienti ai Hostaway se numara BRD, Trilulilu, GSP TV, Cancan, Realitatea-Catavencu si National Geographic Channel Romania.

Piata de comert online este estimata sa ajunga la circa 350 de milioane de euro in 2010, iar principalii competitori ai eMag sunt PCfun, Cel.ro si MarketOnline.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri