IIRUC Service, furnizor local de servicii informatice, vrea sa obtina venituri de 4,65 milioane euro in 2010 din linia de business de solutii si servicii pentru IMM-uri, fata de 3,44 milioane, cat a inregistrat anul trecut.
In plus, compania are in plan marirea cifrei de afaceri de la 11,2 milioane euro in 2009 la 15,84 milioane in 2010, peste estimarile initiale.

Daca anul trecut IIRUC a realizat aproximativ 70% din veniturile companiei - 7,8 milioane euro - prin linia de business IT corporate, in 2010 furnizorul de solutii informatice estimeaza afaceri de 11,1 milioane euro.

Compania a inregistrat in 2009 o cifra de afaceri de 11,25 milioane euro, cu aproape 45% mai mare decat in anul precedent. IIRUC Service estimase la jumatatea anului precedent ca va ajunge la o cifra de afaceri de 10 milioane euro pana la finele lui 2009.

“In 2009, multe companii au ales sa eficientizeze costurile interne prin externalizarea serviciilor de IT si service, ceea ce a dus la o crestere pe acest segment pentru IIRUC Service. In plus, am castigat o serie de noi proiecte in domeniul privat si de stat, precum si un cont important in Ucraina, ceea ce ne-a ajutat sa depasim estimarile financiare initiale si sa crestem veniturile cu circa 45% anul trecut. Pentru 2010, estimam o crestere de 40% a cifrei de afaceri din proiecte in sectorul privat si licitatii de stat”, a declarat Calin Rangu (foto), CEO IIRUC Service si VP al Raiffeisen Informatik.

IIRUC si-a redus costurile in primul an de criza cu circa 65.000 euro/luna, prin externalizarea departamentului de resurse umane si impunerea unui sistem de obiective angajatilor.

Compania, care are in prezent 320 de salariati, va angaja, prin programe de externalizare inca 20 de persoane incepand cu luna urmatoare.

Citeste aici mai multe despre tintele furnizorului de solutii informatice IIRUC Service pentru 2010 si afla ce spune Calin Rangu despre criza din IT.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri