Cosmote Romania, al treilea operator de telefonie mobila pe piata locala lanseaza de la 1 martie un nou portofoliu de abonamente prin care utilizatori isi crea propriul prin adaugarea uneia sau mai multor extraoptiuni cu mai multe minute nationale si internationale sau mesaje in retea, anunta operatorul.
Portofoliul de abonamente denumit ”Perfect pentru tine” este creat pornind de la cel curent,”Cosmote Real Option”, si permite clientilor sa imparta abonamentele in pachete separate, la un tarif individual, creand astfel oferte corespunzatoare nevoilor lor.

Planul tarifar standard incepe de la 4,5 euro pe luna, fara TVA (5,35 pe luna cu TVA) si cuprinde 50 de minute nationale si internationale, 500 de minute si 500 de SMS-uri in retea.

La acesta, utilizatorii pot adauga extraoptiuni, care includ minute nationale si internationale suplimentare si/sau extraoptiuni cu minute si SMS-uri suplimentare in retea.

In functie de valoarea totala a abonamentului configurat, utilizatorii beneficiaza de oferte la achizitionarea de telefoane mobile si de un bonus pentru portarea numarului de telefon in reteaua companiei.

"Este o oferta flexibila care le permite clientilor nu numai sa isi reduca costurile, ci si sa beneficieze de pachete de comunicare generoase", a declarat Gabriel Ionita, senior product & services Development Manager, Cosmote Romania.

Noul portofoliu de abonamente se adreseaza atat clientilor existenti care aleg sa adopte noul plan tarifar, cat si noilor abonati. Noua oferta nu afecteaza planurile tarifare ale abonatilor actuali Cosmote Real Option, decat daca acestia decid sa isi personalizeze abonamentul prin noua oferta.

Operatorul isi mentine oferta pentru clientii care aleg sa isi porteze numerele de telefon in reteaua sa, prin care clientii care decid sa se aboneze pentru doi ani vor primi in primul an de abonament bonusuri cu intre 30 si 1.000 de minute nationale si internationale si pana la 1.500 de minute si SMS-uri in retea, in functie de planul tarifar ales.

Clientii care nu doresc sa achizitioneze un telefon mobil subventionat odata cu noul contract vor primi minute nationale suplimentare, al caror numar poate varia in functie de abonamentul ales.

Filiala locala a operatorului grec OTE, a fost liderul portarilor cu 47.283 de clienti dintre cei 132.644 dintre romani care si-au portat numarul intr-o alta retea de telefonie mobila, potrivit datelor din ianuarie 2009, oferite la 14 luni de la lansarea serviciului de portabilitate de catre arbitrul telecom.

Veniturile Cosmote pe 2009 au crescut cu 36,1% in 2009 la 423,2 milioane de euro, fata de cele 311 milioane de euro din 2008, potrivit raportului financiar al OTE. Totodata, in 2009, Cosmote a ajuns la 6.920.816 de clienti fata de 5.894.056 de clienti la finalul lui 2008.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri