Cosmote isi lanseaza oferta de Craciun si dubleaza minutele, SMS-urile traficul de net din abonamente si cartele

Cosmote Romania, al treilea operator de telefonie mobila de pe piata locala, a lansat oferta de sarbatori, compania dubland minutele, SMS-urile si traficul de internet pentru clientii cu abonament si prepaid.

Astfel, clientii cu abonament isi dubleaza minutele si SMS-urile pe care le primesc fata de cele deja existente in portofoliul Cosmote Free.

Practic, numarul de minute nationale si internationale zona 1 va fi dublat pentru clientii care aleg abonamentele Cosmote Free S sau M pentru o perioada contractuala de 24 de luni.

De asemenea, clientii care aleg abonamentul Cosmote Free L sau Free XL vor primi dublul traficului recomandat.

Pe de alta parte, operatorul introduce o reducere de 20% din valoarea abonamentului lunar de voce sau date Cosmote, daca acesta este activat impreuna cu un serviciu Romtelecom (Variat, Extra sau Maxim) in reteaua magazinelor Cosmote, pana pe 15 ianuarie 2014. Reducerea de 20% se aplica atat planurilor tarifare de voce sau date ale Cosmote, cat si abonamentului de televiziune de la Romtelecom si este disponibila pentru o durata de 12 luni pentru contractele semnate pe doi ani.

Citeste si:
Medic: Vaccinul anti-COVID nu este disponibil pe internet sau în...
Medic: Vaccinul anti-COVID nu...

In acelasi timp, pentru clientii prepaid, compania ofera apeluri si SMS-uri nelimitate in retea si beneficii duble pentru extraoptiunile Start Unlimited (5 euro credit), Super Unlimited (6 euro credit) si Premium (9 euro credit). Bonusul de sarbatori este disponibil pentru clientii care activeaza sau reactiveaza aceste trei extraoptiuni.

Astfel, de exemplu, ca urmare a beneficiilor suplimentare incluse in extraoptiunea Super Unlimited, noua oferta prepaid va consta in apeluri nelimitate in reteaua Cosmote, SMS-uri nelimitate nationale, inclusiv in reteaua Cosmote, 6.000 de minute catre Romtelecom, 350 de minute nationale/internationale catre retele fixe si mobile din Uniunea Europeana si 200 MB trafic de date.

Bonusul (care nu va fi recurent) trebuie solicitat de client in fiecare luna printr-un SMS trimis la 9627, fara costuri.

Mai multe detalii despre oferta promotionala completa sunt disponibile pe www.dubleazamagia.ro.

Citeste si:
O nouă modalitate de a dona pentru Fundația pentru Copii Ronald...
O nouă modalitate de a dona...

Cosmote Romania este al treilea operator de telefonie mobila de pe piata locala, cu 6,1 milioane de clienti la finalul lui septembrie anul acesta.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri