Incepand de marti clientii Cosmote Romania au la dispozitie planurile tarifare All Free, care includ minute nationale/internationale catre Zona 1 si SMS-uri nationale, impreuna cu trafic de date.

All Free 600 ofera pentru 13 euro/luna (TVA inclus) 600 minute nationale/internationale catre Zona 1, 600 SMS-uri nationale si 200 MB trafic de date, in timp ce All Free 1000 ofera, pentru 21 euro/luna (TVA inclus), 1.000 de minute nationale/internationale catre Zona 1, 1.000 de SMS-uri nationale si 400 MB trafic de date.

Clientii companiei pot adauga planurile tarifare cu extraoptiuni ce ofera minute nationale si internationale, minute si SMS-uri in retea. Astfel, acestia vor primi 50 sau 100 de minute nationale/internationale catre Zona 1 pentru 3.72 euro/luna, respectiv 6.82 euro/luna (TVA inclus); sau 500 de minute in retea si 500 SMS-uri in retea / 1.000 de minute in retea si 1.000 de SMS-uri in retea pentru 3.72 euro/luna, respectiv 6.82 euro/luna (TVA inclus).

Noile abonamente sunt disponibile pentru clientii noi si existenti, rezidentiali sau de business, care semneaza un contract nou pentru 12 sau 24 de luni. Oferta promotionala este valabila pana pe 30 aprilie 2013.

Pentru clientii prepaid, la inceputul lunii martie, Cosmote a lansat extraoptiunea All Free, prin includerea de minute si SMS-uri, care pot fi utilizate indiferent de retea. Extraoptiunea include 350 de minute nationale/internationale, 350 SMS-uri nationale si 100 MB trafic de date, pentru 5.89 euro credit. Apelurile voce pot fi realizate catre orice retea nationala sau catre destinatii internationale fixe din tarile Uniunii Europene sau retele fixe si mobile din SUA, Canada si Israel. Oferta este disponibila pana pe 31 martie cu posibilitate de prelungire.

Principalii concurenti ai companiei sunt Orange, Vodafone, precum si RCS&RDS si UPC Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri