Clientii aflati in roaming ai celui de-al doilea operator de telefonie mobila de pe piata locala, Vodafone Romania, pot avea un control mai bun al costurilor pentru utilizarea serviciilor de date mobile, printr-un sistem de notificare la atingerea unei anumite valori corespunzatoare traficului efectuat.
"In ultimii ani, serviciile de date mobile au inregistrat o rata de adoptie accelerata in randul clientilor nostri si o utilizare crescuta in roaming. Prin optiunile introduse astazi, Vodafone Romania raspunde cerintelor europene de a oferi consumatorilor un instrument mai eficient de control al costurilor pentru navigarea pe Internet sau accesarea email-ului in roaming. In plus fata de reglementarile Uniunii Europene, Vodafone extinde acest sistem de notificare in orice destinatie internationala si ofera clientilor sai mai multe optiuni care raspund nevoilor lor de comunicare", a spus Liliana Solomon, CEO Vodafone Romania.

Pana la 1 iulie 2010, in conformitate cu normele Uniunii Europene, abonatii Vodafone care utilizeaza serviciile de date mobile in roaming pot opta pentru una din variantele de notificare prin SMS, pentru a fi informati atunci cand ating valorile definite in optiunea aleasa.

Optiunile de notificare sunt disponibile abonatilor Vodafone, indiferent de oferta de roaming de date de care beneficiaza. Astfel, fie ca sunt utilizatori ai serviciilor de date pe telefonul mobil, prin ofertele Vodafone World sau Vodafone Passport Date Mobile, fie pe laptop, prin Vodafone Connect Abroad, abonatii Vodafone pot solicita una din optiunile de notificare. In plus, in functie de propriile nevoi de comunicare, utilizatorii serviciilor de date mobile in roaming au posibilitatea de a alege o optiune de notificare cu sau fara intreruperea serviciului, la atingerea valorii prestabilite. Pragurile de notificare variaza de la 40 euro pana la 500 euro, valori fara TVA.

In plus fata de normele Uniunii Europene, Vodafone ofera aceste optiuni de notificare pentru orice destinatie internationala, inclusiv in afara spatiului european.

Clientii Vodafone care pana la 1 iulie 2010 nu opteaza pentru una din variantele de notificare disponibile vor beneficia automat de optiunea standard de notificare, ce include alerta prin SMS la atingerea pragului de 40 euro, cu posibilitatea de a prelungi sesiunea de date peste valoarea de 50 euro.

Utilizatorii Cartelei Vodafone si ai ofertei Vodafone Avantaj beneficiaza, incepand de la 1 martie 2010, de alerta prin SMS la atingerea valorii de 40 euro.

Optiunile de notificare pentru serviciile de date in roaming pot fi activate gratuit, prin apel la departamentul de relatii cu clientii sau in magazinele Vodafone. De asemenea, utilizatorii au posibilitatea de a modifica oricand optiunea aleasa.

Optiunile de notificare pentru serviciile de date mobile disponibile in oferta Vodafone sunt detaliate la www.vodafone.ro/roaming.

Serviciile de date mobile ale Vodafone sunt disponibile in strainatate, dupa cum urmeaza:

- la viteze 3G broadband, in 27 de tari/teritorii, prin 34 de operatori;
- la viteze 3G, in 54 de tari, prin 87 de operatori:
- la viteze GPRS, in 85 de tari / teritorii, prin 170 de operatori.

La mijlocul lunii trecute, Vodafone a mai lansat un serviciu dedicat clientilor romani, denumit “Numeste-ti numarul” prin care abonatii operatorului isi pot schimba numarul actual de telefon alegandu-si unul personalizat.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri