Intel, cel mai mare producator de microprocesoare, a anuntat ca unul dintre executivii sai a suferit un atac cerebral si ar putea petrece mai multe luni in concediu medical, scrie Wall Street Journal.

Sean Maloney (foto), directorul diviziei de vanzari in cadrul producatorului de chipuri, este executivul care va prelua functia de director executiv al companiei in locul lui Paul Otellini. Maloney a fost numit manager general pentru operatiunile de business ale Intel Architecture Group, care supervizeaza toate produsele importante ale companiei.

Intel a anuntat ca responsabilitatile lui Maloney vor fi gestionate temporar de Dadi Perlmutter, un alt executiv al Intel Architecture Group care se axeaza in special pe tehnologie.

In afara de gestionarea vanzarilor, Maloney a fost asociat cu intrarea Intel in piata chip-urilor pentru telefoane mobile si pentru retele wireless, inclusiv tehnologiile Wi-Fi si WiMax care au inceput sa fie adoptate.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri