Deoarece intetioneaza sa se diferentieze clar pe piata dispozitivelor mobile, Nokia a lansat o gama de dispozitive mobile cu tehnologie mobila integrata.
Ultimele trei modele din seria Nokia NSeries - si anume Nokia N92, N80 si N71 - permit vizionarea de programe TV, redarea de muzica si trimiterea de e-mail-uri cu atasamente.

Principala atractie este fara indoiala modelul N92, primul model din lume care care un receptor incorporat DVB-H, standardul de televiziune mobila sustinut de Nokia.

Disponibil comercial la jumatatea anului viitor, N92 are un ecran QVGA de 2.8-inch cu carcateristica anti-luciu care poate afisa semnale TV cu pana la 16 milioane de culori si poate asigura pana la patru ore de vizionare cu o singura incercare. Vizionarea TV este optimizata in orientare landscape. Dispozitivul are un ghid electronic si o caracteritica de raspuns la 30 secunde.

N92 poate fi utilizat si ca player muzical, putand stoca pana la 1500 de melodii, precum si ca radio. Telefonul are un mod imagine pentru fotografii si captura video, precum si o camera de 2 megapixeli cu un zoom digital 4x.

Desi esti utilizat in principal pentru difuzari DVB-H, Nokia N92 functioneaza si ca un telefon 3G si utilizeza retelele mobile pentru a furniza servicii precum votare, feedback pentru programe si conexiune Web aditionala. De asemenea, dispozitivul ofera capacitati e-mail si download de continut utilizand WiFi.




Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri