Omnilogic, distribuitor IT&C prezent pe piata locala, si Kaspersky Lab, unul din principalii jucatori ai industriei de securitate informatica, au incheiat un nou acord pentru distributia solutiilor de securitate Kaspersky Lab, atat pentru segmentul corporate, cat si pentru utilizatorii individuali.
Acesta reprezinta un parteneriat strategic, care sustine orientarea Kaspersky Lab Romania spre segmentul de business, strategie care va continua si in 2010.

Incheierea acestui parteneriat reprezinta un pas important in consolidarea retelei de parteneri a furnizorului de solutii de securitate, spune Teodor Cimpoesu (foto), managing director Kaspersky Lab Romania si Bulgaria.

In calitatea sa de distributor al Kaspersky Lab, Omnilogic va distribui toate solutiile de securitate ale companiei, concentrandu-se pe suita Kaspersky Open Space Security Release 2, lansata la finalul anului trecut in Romania.

KOSS Release 2 include noua varianta a Consolei de Administrare Kaspersky, o interfata de management centralizat si trei aplicatii pentru protectia statiilor de lucru si a serverelor ce ruleaza pe sisteme de operare Microsoft Windows.

Omnilogic este furnizor de produse si servicii IT pentru companii si utilizatori individuali. Citeste aici un interviu cu seful companiei despre cum va arata 2010 pentru piata de IT.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri