Aproximativ jumatate dintre utilizatorii de smartphone-uri Blackberry ar opta pentru un alt terminal, prima optiune fiind iPhone-ul de la Apple, scrie TG Daily.

Potrivit unui studiu al companiei de cercetare Crowd Science, cel putin 39% dintre utilizatorii BlackBerry au admis ca in mod absolut sau cel mai probabil ar opta pentru un iPhone daca a doua zi ar trebui sa cumpere un nou telefon.

Aproximativ 29% au declarat ca nu sunt siguri de acest lucru, in timp ce 31% afirma ca este putin probabil sa cumpere un terminal Apple.

De asemenea, 92% dintre utilizatorii de iPhone chestionati de Crowd Science au declarat ca sunt satisfacuti de terminalele lor si ca in viitor ar fi dispusi sa achizitioneze un alt smartphone Apple.

Utilizatorii de terminale cu sistem de operare Android
s-a aratat de asemenea satisfacuti, 87% dintre acestia declarand ca vor achizitiona un alt smartphone Android in viitor.

Aproape 34% dintre posesorii de Blackberry au recunoscut ca vor lua in considerare cumpararea unui telefon Android daca ar fi fortati sa faca o achizitie imediata.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri