Peste 200.000 de clienti Vodafone, cel de-al doilea jucator de pe piata locala de telefonie mobila, au optat pana acum pentru factura in format electronic, contribuind la economisirea a 3 tone de hartie, lunar, anunta oficialii companiei.
"Pana in prezent, peste 200.000 de clienti au ales factura electronica, contribuind astfel in fiecare luna la economisirea a 3 tone de hartie", a spus Liliana Solomon, CEO Vodafone Romania.

Operatorul ofera clientilor sai posibilitatea de a accesa factura in format electronic in locul facturii tiparite trimise prin posta, din septembrie 2008. Pentru a beneficia de factura electronica, clientii Vodafone pot accesa contul MyVodafone, sectiunea "Contul meu" (Contul meu – Facturi, plati si reincarcari – Sumar factura – Vreau factura electronica).

In septembrie 2009, Vodafone anunta ca numarul utilizatorilor MyVodafone a crescut cu 200% in ultimul an, iar numarul clientilor care au renuntat la factura tiparita in favoarea celei electronice a crescut de 7 ori in primele 8 luni ale anului.

In plus, de astazi, compania a extins functionalitatile facturii electronice pentru clientii de business. De acum, factura emisa de Vodafone in format electronic poarta semnatura electronica, putand fi inregistrata in contabilitatea clientilor persoane juridice.

"Valoarea fiscala a facturii electronice este o functionalitate importanta pentru clientii persoane juridice, care ii ajuta sa economiseasca timp si sa-si gestioneze mai usor platile, in fiecare luna", a mai spus Solomon.

Clientii Vodafone pot accesa factura electronica direct in contul MyVodafone sau pot opta sa o primeasca pe email. Astfel, utilizatorii pot vizualiza factura, in mod securizat, oricand doresc si de oriunde au acces la Internet, eliminand riscul de a nu primi factura la timp. In plus, in contul MyVodafone, utilizatorii pot alege sa primeasca alerte pe email sau SMS la emiterea facturii sau la data scadenta.

Divizia locala a Vodafone Group Plc. avea 9.663.000 clienti, la 31 decembrie 2009.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri