Romtelecom, unul dintre cei mai mari operatori telecom pe piata locala, cu afaceri de circa 800 de milioane de euro anul trecut, a lansat o oferta prin care cei care comanda online un contract pe doi ani la noile pachete de internet Surf, Play, Power si Mobile primesc gratuit o camera web Logitech QuickCam E1000, conform site-ului companiei.
Oferta este valabila pana la 10 aprilie si sunt eligibili pentru promotie clientii noi, clientii existenti cu contracte expirate care migreaza la unul din noile abonamente, clientii existenti cu contract activ, aflati in ultimele 6 luni de contract, care migreaza la unul din noile abonamente, anunta oficialii Romtelecom.

In ultimul timp operatorul de telecomunicatii a devenit din ce in mai activ in zona vanzarilor online compania lansand in urma cu doua saptamani propriul magazin online. In 2010 compania isi doreste ca 5% din vanzari sa vina din mediul online, potrivit lui Yorgos Ioannidis, directorului general al Romtelecom.

Abonamentul “Surf” este pentru cei care folosesc ocazional internetul, pentru viteze de 2 Mbps pentru download arifele percepute in oferta online fiind de 4,9 euro/luna, cu TVA. Surf are si o optiune de sase luni fara plata abonamentului care costa 6,1 euro cu TVA.

Abonamentul "Play" este potrivit pentru majoritatea utilizatorilor si ofera viteze de descarcare pana la 20 Mbps, pretul pe luna fiind de 7,3 euro cu TVA. Optiunea cu sase luni gratuite costa 9,1 euro cu TVA.

Cel de-al treilea abonament, "Power", se adreseaza celor care folosesc intens internetul viteze de download fiind pana la 30 Mbps si costa 9,7 euro cu TVA. Versiunea de contract in care primele sase luni nu se platesc costa 12 euro cu TVA.

Abonamentul de internet pe mobil (Clicknet Mobile) ofera viteze de descarcare pana la 3,1 Mbps, trafic nelimitat, are un modem USB care poate fi cumparat pentru un euro cu TVA si pretul lunar incepe de la 5,9 euro cu TVA

Cele sapte tipuri de variante de abonamente vor beneficia de gratuitate pentru trei luni pentru produsele de securitate Norton Antivirus.

Camera web Logitech se acorda pentru servicii comandate online si instalate si va fi livrata in maximum 30 de zile de la momentul confirmarii telefonice a comenzii online, dupa ce serviciul se instaleaza.

Cel mai mare operator de telefonie fixa pe piata locala a avut anul trecut afaceri de 807,7 milioane de euro, mai mici cu 7,2% fata de cele 869,9 milioane de euro inregistrate in 2008.

In 2009 numarul clientilor de internet (Clicknet) a crescut cu 24,1% la 807.362 de persoane.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri