Romsys, integrator de sisteme IT de pe piata locala, estimeaza ca in acest an ponderea sectorului public in totalul afacerilor companiei va ajunge la 30%, in crestere cu cateva procente comparativ cu anul precedent.
"Vom acorda o mai mare atentie accesarii fondurilor structurale, in 2010, care reprezinta o zona inca insuficient exploatata pe piata locala si care dispune de toate premisele pentru a inregistra o crestere in perioada urmatoare", a declarat pentru Wall-Street Horatiu Berdila (foto), CEO Romsys.

Cel mai important contract de acest fel castigat de Romsys in sectorul public, anul trecut, este cel de la Oficiul National al Registrului Comertului (ONRC). Obiectivul general al proiectului il reprezinta dezvoltarea de noi servicii publice online, cresterea complexitatii si eficientei serviciilor publice oferite online de ONRC mediului de afaceri, cetatenilor si administratiei publice, prin crearea unui portal dedicat.

"Odata cu castigarea acestui proiect de anvergura (ONRC), este posibil ca ponderea sectorului public sa creasca cu cateva procente, pana la 30%, in 2010", a spus Berdila.

Romsys a realizat o cifra de afaceri de peste 23 milioane euro anul trecut, in crestere cu 18% fata de 2008, consolidandu-si pozitia in topul integratorilor de sistem.

Rezultatele financiare au fost sustinute de cresterea relativ egala a celor patru divizii, SAP, Networking, Self Service Solutions si Customer Services, iar pentru Business Solutions cresterea substantiala a dus la o pozitionare buna in zona de software.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri