El nu a precizat despre ce domeniu este vorba.

Printre clientii TotalPR se numara SAP, Romsys, Endava, Ariston, Sika, Lasselsberger, Hornbach, Saint-Gobain, Zitec, Netopia, Symmetrica, iQuest, Euro Gsm sau Computergames.ro.

Mares estimeaza pentru acest an o cifra de afaceri de aproape 300.000 de euro, aproape dublu fata de anul trecut si de zece ori mai mult comparativ cu 2009.

Am crescut ametitor, as putea spune”, rezuma antreprenorul activitatea companiei din ultimii ani.

Cele doua domenii in care s-a specializat compania- IT si constructii/casa&decoratiuni, sunt aproximativ egale ca procente in cifra de afaceri a companiei.

„In acest doua domenii, ne este acum destul de usor sa castigam noi conturi si este clar ca aici ne vom imbogati portofoliul cu clienti majori, pe segmente pe care nu activeaza actualii clienti. Anul viitor va insemna si intrarea TotalPR pe inca o industrie cu mare potential”, afirma Mares.

Inainte de a lansa agentia in 2009 s-a ocupat timp de sapte ani de comunicare pentru producatorii de software BitDefender si Softwin, companii infiintate de sotii Mariuca si Florin Talpes.

Citeste intreaga poveste a TotalPR in textul: Este unul dintre creatorii brandului BitDefender. Acum are un business care a crescut de 10 ori in trei ani