Cosmos Mobile, distribuitorul de produse GSM al companiei de telecom Cosmote, care opereaza sub brandul 4free, si-a extins reteaua de magazine de tip concept store in Bucuresti, prin deschiderea unui nou magazin in AFI Palace Cotroceni.
Noul concept store reprezinta cea de-a treia investitie a companiei in lantul de magazine de acest tip deschise pana acum in Bucuresti, prin inaugurarea magazinului din Plaza Romania in 2009 si prin deschiderea recenta a celui din Sun Plaza.

Cosmos Mobile a investit aproximativ 50.000 euro pentru deschiderea noului magazin din AFI Palace Cotroceni. In ultimii 4 ani, compania a investit in dezvoltarea retelei de retail GSM in Romania peste 850.000 euro.

“Continuam sa investim in reteaua de retail, ca parte a programului de expansiune dezvoltat de companie in Romania, prin inaugurarea celui de-al treilea concept store deschis in Bucuresti. In ceea ce priveste reteaua nationala, Cosmos Mobile are in vedere deschiderea altor noi magazine pana la finalul lui 2010, in locatii strategice atat din Bucuresti, cat si din alte orase importante din Romania. Principalul nostru obiectiv de dezvoltare este sa ne diferentiem pe piata de retail de produse de telecomunicatii din Romania atat prin deschiderea unor noi magazine, cat si prin oferte de produse telecom de tipul prepaid”, a declarat Michalis Kontos, directorul general al Cosmos Mobile.

In ultimii 5 ani, Cosmos Mobile a dezvoltat o retea care include 7.500 de centre de vanzare pentru produsele prepaid (POS), dintre care 6.000 sunt vizitate lunar de reprezentantii companiei.

Cosmos Mobile a atins deja in primele luni 2010 o cota de piata de 25% inregistrata pentru produsele prepaid ale companiei de telecomunicatii Cosmote, in crestere fata de aceasi perioada a anului trecut. Cresterea cotei de piata in acest an se bazeaza pe dezvoltarea unei oferte de produse de telecom personalizate si variate.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri