Niculae Plesa, vicepresedintele pentru operatiuni comerciale si de marketing al RCS&RDS, unul dintre principalii operatori de telecomunicatii din Romania, a fost numit ca membru executiv in Consiliul de Administratie al companiei, potrivit Monitorului Oficial.
Actionarii companiei au hotarat la sedinta din 8 aprilie ca Niculae Plesa sa fie membru executiv si sa fie remunerat cu 1.500 de dolari pe luna pentru activitatea sa, iar Catalin Marius Varzaru a fost numit membru neexecutiv si este platit cu 1.000 de dolari pe luna.

Alte beneficii pot fi acordate potrivit hotararilor adoptate de actionariatul general al RCS&RDS.

Consiliul de Administratie al operatorului controlat de Zoltan Teszari este format din sapte membri.

Niculae Plesa lucreaza pentru RCS&RDS din noiembrie anul trecut si coordoneaza strategia comerciala si de marketing pentru toate cele cinci linii de business ale operatorului (televiziune prin cablu si satelit, internet, telefonie fixa si mobila si televiziunea cu profil sportiv Digi Sport.).

Plesa are o experienta de peste 14 ani in telecom si in management, pana acum dezvoltand companii precum InfoGate Telecom, 2K Telecom, AccessNet International, CableVision, Comunicatii Nationale Mobile, in unele ele fiind si actionar majoritar.

Marius Varzaru este director executiv la filiala RCS&RDS din Spania (Digi Spania) din iunie 2008, conform retelei de socializare profesionala LinkedIn.

Intre ianuarie 2005 si februarie 2008 a fost director financiar in cadrul companiei de telecomunicatii, iar intre 2002 si 2005 a lucrat la compania de consultanta financiara KPMG Romania.

RCS&RDS este cel mai mare operator de televiziune si internet pe piata locala si mai are activitati in Ungaria, Spania, Cehia, Croatia, Slovacia si Serbia. Principalii competitori ai companiei sunt Romtelecom si UPC Romania.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri